Sunday, October 18, 2009

Falsul despre adevar

Da, am intalnit oameni falsi. Si da, o sa mai intalnesc, o sa-i cunosc, o sa ies la beri cu ei, poate o sa-i si iubesc din pacate.
Suntem cam plini de cacat si majoritatea cazurilor ne afisam intr-o maniera pozitiva, stralucitoare si total diferita de ceea ce este in interior. Din simplu motiv ca ne dorim sa apartinem unui cerc, sau sa ne combinam, jucam un teatru fenomenal.
De ce jucam teatru? Pentru ca ne consideram oameni de kkt si atunci teoretic am gasi oameni similari, ceea ce nu e de dorit. Si atunci ne "tunam" putin in exterior, ca sa ne sporim sansele sa pescuim in balta gresita. Si cand gasim acei oameni, cand se face lipeala, asta dureaza putin pentru ca nu poti sa fii altcineva la infinit. Devine obositor. Si atunci, se reia ciclul alta fatza -> alt prost -> pana se duce dracu iar treaba.

Cat de nasol poti sa fii ca sa faci cacaturi din astea?
Cat de slab sa fii?
Cum pana mea sa faci lucruri pe care nu vrei sa le faci?
Cum poti sa zambesti asa de-a-n-pulea, cand nu ai niciun motiv?


Unde dracu mai e distractia aici?
A! Stiu. Implinirea in viatza: "Am facut ceva, i-am prostit pe toti".

3 comments:

vanator de povesti said...

este o mentalitate de invingator. uita-te in sfera politica. e deviza majoritati :))

illa said...

dah ma dar tu ramai frumos si drept pentru unu' doi, ca-ti explic de o viata ca mai mult nu se poate, iar asta te va scoate oricand din kkt, pe cand pentru ei nu exista decat redundanta harca din oglinda, day by day;
donc?

smiley.puffl said...

ai perfecta dreptate.desi,sa recunosc ai o viziune destul de realista,poate prea realista.pentru ca nimeni,niciodata nu va recunoaste ca e slab....
si sincer..chiar ma bucur ca mai exista persoane care vad dincolo de aparante!