Thursday, October 15, 2009

Eh, asa de toamna...

Hai sa mai blogarim putin. Zic.
Exceptand faptul ca mi s-a spart o tzeava prin casa si n-am apa la baie, totul este cat se poate de minunat. Si acum, sa revenim la topicul zilei de azi, ce este putin cam usturator si nu, nu este o shaorma.

Este atata de greu sa fii sincer?

Pana mea, ce mare cacat e sa zici "nu-mi place asta". Tre sa mananci fortzat ceva si apoi sa scoti ochii cand ti-e rau? Cat e de greu sa ai coa' sa recunosti ca ceva nu functioneaza si sa spui stop joc? Altfel totul pare minunat si etc. Daca iti aduc un ardei usturat si tu-l mananci zambind si zici multumesc, nu e logic sa-ti mai aduc unul, ca ti-a placut?
Frate, daca ceva nu se leaga, zii dreacului ca nu se leaga. Spune ca preferi sa faci altceva in schimb, ca ai o problema si lucrurile sunt logice, asa cum ar trebui sa fie.

Fii in pm (post mortem) sincer atat cu tine cat si cu interlocutorul tau. Cea mai mare cretinatate pe lumea asta e sa lasi impresia ca esti altfel si sa te fortezi sa faci lucruri chiar daca nu-ti fac placere. Si nu ma refer la chestii pe care trebuie sa le faci (job related etc.).

Hai, noi sa fim sanatosi.
Poate se va schimba lumea, sau noi dupa ea.

De exemplu, poti spune asta: I Can't See Your Face In My Mind

1 comment:

vanator de povesti said...

e un tip in lista mea de mess. are ca status : "fuck it,fight it,it's all the same". nu greseste mult.